Dyttblogg

- «Han inspirerer!»

Nominasjonsvinner fra Den Store Nyttårsmarsjen 2019

Under Den Store Nyttårsmarsjen 2019 kom det inn flere fantastiske nominasjoner med inspirerende historier om hvordan kolleger og venner har motivert og inspirert hverandre til en morsom og aktiv hverdag. Det er utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger på at Dytt kan bidra til et godt samhold på arbeidsplassen!

Vi fikk tilsendt så mange flotte nominasjoner, derfor har vi trukket ut tre vinnere. Under kan du lese nominasjonen til Belen Svebak om sin kollega Ole Morten Larsen fra Visma:

- «Jeg ønsker å nominere Ole Morten! Han har som mål å løpe 10 km i april - noe han aldri har gjort tidligere. Til tross for alder og mulig vekt, har han satt seg et ambisiøst mål (allerede før jul) og har gjevnt og trutt jogget lengere og lengrere turer. Jeg ser at han har lagt om både kosthold og livstil, og han motiverer oss andre ved å holde seg til treningsstrategien - uansett vær, vind og motivasjonshumør. Han inspirerer!»

Vi tok kontakt med Ole Morten og delte de gode nyhetene om nominasjonene. Vi spurte han også om han kunne fortelle oss hvordan han opplevde Nyttårsmarsjen:

- «For meg har nyttårsmarsjen vært en sterk motivasjon for å bevege meg mer (brukte den integrerte skrittelleren i appen + at jeg registrerte aktiviteter og utfordringer i tillegg). Tatt trappen istedenfor heisen, gått til og fra toget hver dag også på dager da været har vært dårlig og jeg normalt ville ha kjørt - og brukt heve-/senkepulten flittig hver dag. Har også passet på å utnytte alle de små mulighetene som f.eks. å gå en ekstra runde fra og til toget, gått fram og tilbake på perrongen når toget har vært forsinket istedenfor å bare stå og vente. Meldte meg på Sentrumløpet i januar (går av stabelen i slutten av april) helt uavhengig av nyttårsmarsjen. Nyttårsmarsjen OG Sentrumsløpet har motivert meg til å kommet i bedre form enn jeg har vært på mange år.»

Tusen takk til Belen som sende inn nominasjonen og tusen takk til Ole Morten for at du inspirerer deltakerne i Visma.

Har du blitt inspirert til å delta i en aktivitetskampanje med Dytt? Ta en titt her: www.dytt.no/var19 :) Vårens morsomste aktivitetskonkurranse starte 29. april. Bli med på en aktiv vår! vi garanterer høyt engasjement og aktivitetsnivå!