Dyttblogg

Nominasjonsvinner i Høstens Store Aktivitetskampanje 2017

Under Høstens Store Aktivitetskampanje 2017 kom det inn flere fantastiske nominasjoner. Vi mottok mange inspirerende historier om hvordan kolleger og venner har motivert og inspirert hverandre til en morsommere og mer aktiv hverdag. Da vi fikk høre om Camilla Inderhaug som hadde med «følgebil» til å lyse opp veiene de dagene hun var i underskudd på skritt, ble vi imponert. Blant alle nominasjonene var det derfor hun som skilte seg ekstra ut i tillegg fine ord fra lagkamerat Desirée Stenersen.

Utdrag fra nominasjonen:

...Hun har hatt et pågangsmot uten like. Hun har gått fra å ikke være aktiv i det hele tatt til å gjennomføre 10.000 skritt om dagen. Hun har hatt noen til å kjøre etter henne i mørket for å lyse opp slik at hun når sitt daglige mål. Hun tar initiativ til fellesturer. Hun er den første som roser og gir skryt til resten av laget. Hun er et fantastisk menneske som fortjener å bli satt pris på…

La deg inspirere av hennes historie

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, tre, vannBeskrivelse som er generert med svært høy visshetDet var egentlig ganske tilfeldig at jeg ble med på dette. Det hele startet med at det ble pratet om på kollegatur. Jeg synes opplegget hørtes fornuftig ut og det kunne bidra med å fjerne «dørstokkmila». Uten et konkret mål ble enkelt å nedprioritere gåturer og annen fysisk aktivitet i hverdagen.

Så jeg meldte meg på og tenkte at dette kan føre med seg noe positivt. Fra start har kollegaene mine vært med å motivere meg til å gjennomføre prosjektet med Dytt. Vi som har vært påmeldte i Dytt prosjektet å «gå» fra Lindesnes til Nordkapp har til og med hatt en Snapchat gruppe. Der publiserte vi bilder av turene vi var på enkeltvis og i grupper. Sammen har vi gjennomført noen fellesturer i løpet av perioden. Det tror jeg har vært veldig positivt og ført til at vi sammen som gruppe har motivert hverandre. Blide er fra en fellestur i Surnadalsområdet.

Aktiviteter som har motivert meg mest er nok disse fellesturene og fine naturopplevelser. De dagene jeg har vært i underskudd for skritt og ønsket å gå i skogen i mørket hadde jeg med en «følgebil» som lyste opp veien for meg. Dette ble en morsom greie for å klare å nå det daglige målet.

Det har vært bra å få faste rutiner som man har ført med seg videre etter at prosjektet avsluttet. I tillegg har det bidratt til at jeg har fått bedre søvnkvalitet, noe som har hatt positiv påvirkning på jobb og fritid. En pulsklokke i gave fra Dytt kommer godt med framover og er allerede kommet i bruk!