Dyttblogg

- «Hun er Lagleder med stor L, alltid munter, tøff, og solidarisk. Elisa tenker som en lederulv!»

Nominasjonsvinnere fra Den Store Nyttårsmarsjen 2019

Under Den Store Nyttårsmarsjen 2019 kom det inn flere fantastiske nominasjoner med inspirerende historier om hvordan kolleger og venner har motivert og inspirert hverandre til en morsom og aktiv hverdag. Det er utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger på at Dytt kan bidra til et godt samhold på arbeidsplassen!


Vi fikk tilsendt så mange flotte nominasjoner, derfor har vi trukket ut tre vinnere. Under kan du lese nominasjonen til Kjersti Olsen om sin kollega Elisa Aspevold fra Knut Hamsun Videregående skole:


- «Hun tok initiativet til å melde kollegiet på Dytt, hun er Lagleder med stor L, alltid munter, tøff, og solidarisk. Elisa tenker som en lederulv, hun går blant de siste for å være sikker på å ha alle med. Hun har et sunt konkurranseinstinkt, overdriver ikke, men forventer at alle gjør sitt beste og at det respekteres som godt nok. Jeg synes hun fortjener en pris både for sin lag-spirit, og for at hun er et flott og godt medmenneske!»

Vi kontaktet Elisa Aspevold og delte de gode nyhetene om nominasjonene. Vi spurte henne om hun kunne fortelle hvordan hun opplevde Nyttårsmarsjen:


- «Å være med på nyttårsmarsjen har vært en positiv og givende opplevelse. Da vi fikk høre om dette tok det ikke lang tid før vi på jobb ønsket å hive oss på. Det som var spennende, var om vi faktisk ville klare de daglige 10 000 skrittene. For de som er aktive til vanlig og trener mer enn gjennomsnittet var jo ikke dette noe problem, men for oss mer «gjennomsnittlige» så visste vi egentlig ikke om vi faktisk gikk 10 000 om dagen. Særlig når man har en stillesittende jobb.  Så med hjelp av skrittelleren ble det en motivasjon å se tallene stige. Og min daglige tur ble enda lengere, bare for å få de ekstra skrittene. I løpet av den perioden, gikk jeg jevnt over mer enn det jeg vanligvis gjør. Og mine to hunder fikk også glede av lengere lufteturer. Og rakk ikke skrittene etter første tur, så måtte jeg ut igjen en tur til!  Selv i dårlig vær og storm, var motivasjonen der for å få skrittene. Og bonusen var når skrittelleren viste mange skritt over de 10 000!  Jeg lærte meg også hvor langt jeg måtte gå, for å komme i mål daglig, noe jeg vil ha nytte av nå etter kampanjen.  Jeg vil jo fortsette i den gode rytmen min inn i våren og mot sommeren. 


Jeg ble imponert over innsatsen til de andre på jobb. De stod også ekstra på og det ble en snakkis på personalrommet om hvordan vi lå an. Vi hadde en internkonkurranse mellom oss og den andre avdelingen vår, så det gjorde nok at vi stod litt ekstra på.  Dette var en super aktivitet for oss kollegiet, like mye som for oss selv.  Jeg vil gi en ekstra stor takk til Jon Raymon Pettersen som foreslo dette for oss!


Ønsker alle sammen en aktiv vår og sommer!»

Tusen takk til Kjersti som sende inn nominasjonen og tusen takk til Elisa Aspevold for at du inspirerer de ansatte på Hamsun Videregående skole. 


Har du blitt inspirert til å delta i en aktivitetskampanje med Dytt? Ta en titt her: www.dytt.no/var19 :) Vårens morsomste aktivitetskonkurranse starte 29. april. Bli med på en aktiv vår! vi garanterer høyt engasjement og aktivitetsnivå!