Dyttblogg

«Når man står sammen som lag er det kjekkere å yte det lille ekstra»

Vi er godt på vei til polpunktet i Nyttårsmarsjen 2019. Vi i Dytt har tatt en prat med laget Waddling Penguins for å få noe gode tips til hvordan de som lag motivere hverandre. Kanskje de har noen gode tips til deg og ditt lag i siste del av kampanjen.

Wadddling penguins er ett av lagene til Akvariet i Bergen og består av Ingrid, Thomas, Natalie, Erik og Iselinn. De er totalt fire lag med fem personer på hver. Lagene er sammensatt av dyrepassere, administrasjon, bursdagsverter og butikkmedarbeidere. Alle lagene har noen fra hver avdeling på sitt lag. De meldte seg på fordi det hørtes ut som en god start på 2019. 

Hva motiverer dere til å holde et høyt aktivitetsnivå?
«Vi har delt bedriften inn i fire lag. Dette da de forskjellige avdelingene har forskjellige oppgaver. Alle lagene er sammensatt av noen dyrepassere og noen kontormedarbeidere. Dette har vi gjort for å jevne ut lagene litt og for at alle skal føle at de bidrar litt på sitt lag. Vi har en på laget som er motivator for fellesturer, og dette har hjulpet oss veldig. Etter fellestrening med knebøy, gåtur hjem etter jobb slo vi i tillegg til med en 6 km tur på kvelden.» 

Hva får dere igjen for å være i aktivitet?
«Vi får ekstra glede i hverdagen. Bedre søvn og et veldig godt samhold.»

Har dere utført noen lagaktiviteter?
«Vi har hatt flere fellesturer etter jobb og i helgene. Da vi skal noenlunde samme vei hjem, har vi valgt å gå sammen et lite stykket før noen må gå på bussen og andre fortsetter videre hjemover.»

«På jobb har vi også startet med ukentlig bedriftsboost. Første uke var knebøy, denne uken bar det burpees og vi gleder oss til å se hva neste uke bringer. Når man står sammen som lag er det kjekkere å yte det lille ekstra.» 

«Vi håper selvsagt å holde oppe motivasjonen selv om vi allerede har gått i mål.»

Kjenner du noen vi burde tatt en prat med? Tips oss gjerne på info@dytt.no.