Dyttblogg

Vi er i mål - Høstens Store Aktivitetskampanje

I høst har deltagere fra hele landet gått «Norge på langs» fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord på 40 dager i Høstens Store Aktivitetskampanje! Både små og store arbeidsplasser og privatpersoner fra hele landet tok utfordringen sammen!

For å klare utfordringen måtte alle deltakere og lag i gjennomsnitt holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt om dagen. I tillegg har det hver uke vært helse- og livsstilstips, utfordringer og trekning av delmålspremier. Ved målgang ble det også trukket ut flere heldige vinnere av reisegavekort blant ALLE som kom i mål på 40 dager.

Fantastiske resultater

Under kan du se hva alle deltakerne har oppnådd sammen, totalt har vi gått ca 36 ganger rundt jorda, eller «Norge på langs» ruten 4817 ganger frem og tilbake! Vi gratulerer Rogaland som sprekeste fylke i landet og Håndverk som den sprekeste bransjen - bra jobba!

Motiverte til mange aktiviteter

I våre kampanjer teller alle former for aktiviteter og det gleder oss å se at flere av dere har blitt motivert til å gå flere turer, bruke hev/senk-pulten på jobben og ta en ekstra husvask for å nå det daglige målet.

Vinner av nominasjonen

Under Høstens Store Aktivitetskampanje kom det inn flere fantastiske nominasjoner med inspirerende historier om hvordan kolleger og venner har motivert og inspirert andre til en morsommere og mer aktiv hverdag. Flere av deltakerne har også gjort store livsstilsforandringer (gått ned i vekt eller fått en sunnere livsstil). Blant alle nominasjonene var det en som skilte seg ekstra ut og det var historien om Camilla Inderhaug.

Intervju med vinneren kommer på bloggen.

Er du klar for en ny utfordring?:

Vi er i full gang med planlegging av Nyttårsmarsjen 2018. Hva tror du blir neste rute?

Start det nye året sammen med oss i Dytt!

Følg med på våre Facebook sider for nyheter om våre kampanjer og konkurranser.