Dyttblogg

“SAGA” - vårens vakreste eventyr!

I vår har 3500 deltagere fra hele landet fulgt i Birkebeinernes fotspor og gått DNT ruten "SAGA" på 36 dager i Vårens Store Aktivitetskampanje! Både små og store arbeidsplasser og privatpersoner fra hele landet tok utfordringen sammen!

For å klare utfordringen måtte alle deltakere og lag i gjennomsnitt holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt om dagen. I tillegg har det hver uke vært morsomme quiz, helse- og livsstilstips og trekning av delmålspremier. Ved målgang ble det også trukket ut flere heldige vinnere av reisegavekort blant ALLE som kom i mål på 36 dager.

Fantastiske resultater

Under kan du se hva alle deltakerene har oppnådd sammen, totalt har vi nesten gått 28 ganger rundt jorda, eller SAGA ruten 2500 ganger frem og tilbake! Vi gratulerer Vest - Agder som sprekeste fylke i landet og Landbruk, matindustri som sprekeste bransje - bra jobba!

Motiverte til mange aktiviteter

I våre kampanjer teller alle former for aktiviteter og det gleder oss å se at flere av dere har blitt motivert til å gå flere turer, sykle mer, bruke hev/senk-pulten på jobben og ta en ekstra husvask for å nå det daglige målet.

Vinner av nominasjonen

Under Vårens Store Aktivitetskampanje kom det inn flere fantastiske nominasjoner med inspirerende historier om hvordan kolleger og venner har motivert og inspirert andre til en morsommere og mer aktiv hverdag. Flere av deltakerne har også gjort store livsstilsforandringer (gått ned i vekt, sluttet å røyke, fått en sunnere livsstil). Blant alle nominasjonene var det en som skilte seg ekstra ut og det var historien om Anders Ellingsen som jobber i Jondal kommune.

Intervju med vinneren kommer på bloggen.

Bli med å bestemme høstens rute!

Til høstens kampanje vil vi at dere skal være med på å bestemme hvor ruten skal gå. Gi din stemme på Facebook nå, klikk her...