Dyttblogg

Nå er vi over halvveis i Høstens Store Aktivitetskampanje!

Nå er vi over halvveis i Høstens Store Aktivitetskampanje og vi nærmer oss 71° nord. Hittil har vi gått 1,5 milliarder skritt og 26 runder rundt jorden!

Forrige uke var «Opp og Stå» en av de mest populære aktivitetene med 144 282 registrerte minutter. Bra jobbet! Hvilken aktivitet tror du blir på topp neste uke? Hittil har vi denne uken gått i gjennomsnitt 11 922 skritt. Fortsett den gode innsatsen og ikke glem at all aktivitet teller!  

Sprekeste fylke: Rogaland med et skrittsnitt på 12 068

Sprekeste bransje: Trevirke, papir, print med et skrittsnitt på 19 953

Topp 3 mest brukte aktiviteter tilsammen hittil i kampanjen:

  1. Husarbeid
  2. Opp og Stå
  3. Sykkel

Ekstra utfordringer

Under den første uken fokuserte vi på enkle tips for et mer aktivt hverdagsliv. Gjennom den første artikkelen fikk vi tips som å ta trappene i stedet for heisen eller ha et «gå-møte». Dere fikk også muligheten til å samle ekstra skritt ved å ta en spasertur i lunsjen. Dette er en kjempe fin måte å få mer aktivitet inn i hverdagen. Du fikk kanskje også med deg en kollega?

I andre uken fokuserte vi på å unngå stillesitting, ettersom forskning viser at dette er knyttet til ulike sykdommer. I løpet av dagen er det derfor viktig å reise seg opp og strekke på kroppen. Selv små endringer kan gjøre en stor forskjell. Var du en av de som tok utfordringen den uken?

I løpet av den tredje uken fokuserte vi på viktigheten av å få nok vitaminer, mineraler, fibre og antioksidanter ved å spise 500 gram frukt, grønt og bær hver dag. Klarte du dette ble du belønnet med 500 ekstra skritt.

Denne uken fokuserer vi på hvor viktig motivasjon er, samt å motivere andre til fysisk aktivitet. Noen ganger er det faktisk bedre å være to eller flere. Det er dager da motivasjonen ikke er der, og 10.000 skritt kan føles tungt. Derfor utfordrer vi deg til å invitere venner og familie på en tur denne uken for å holde motivasjonen oppe.

Hittil har du allerede vært veldig vellykket, men vi er ikke i mål ennå. Vi har fortsatt noe flere skritt foran oss. Til sammen kommer vi i mål!

Nominasjon av deltaker

Hvem synes du fortjener en ekstra belønning? Dette kan være at personen har vært flink til å engasjere andre under kampanjen, gjort en stor livsstilsendring etc.

Fortell oss hvorfor denne personen fortjener å vinne. En jury går gjennom alle nominasjonene og velger ut en vinner.

Deltakeren du nominerer kan vinne en flott en pulsklokke fra Polar m200. Innsenderen av vinnernominasjonen får også en pulsklokke fra Polar m200!

Send inn din nominasjon her innen 27. oktober ...

Husk å dele dine bilder på Instagram med #dyttno

Motiver hverandre og få muligheten til å bli “featured” på vår Instagramprofil, del dine bilder med #dyttno.