Dyttblogg

Er Morgedal Gjestehus den sprekeste avdelingen?

Familien som driver Morgedal Gjestehus er øverst på topplisten over mest aktive avdeling. Les under hvordan de samler sine skritt og holder motivasjonen oppe:

Vi er i bevegelse fra tidlig om morgenen, til sent på kvelden. Jeg legger inn korte steppe-sprinter underveis, men jeg er likevel flinke til å ta gode pauser i løpet av dagen, forteller Egil Didriksen.

Det er først og fremst arbeidet i gjestehuset som bidrar til å samle mange skritt i løpet av dagen. På Morgedal Gjestehus tilbereder og serverer de frokost, klargjør rom, tøy vasking m.m. I tillegg til dette har det kommet mye snø de siste ukene. Det betyr at de må måke med håndmakt. Dette er veldig flott trim forteller Egil! De måker parkeringsplassen, taket og inngangspartiene må ryddes. Samtidig har de en liten hund som må stadig luftes og nå under Nyttårsmarsjen blir disse turene litt lengre enn vanlig.

Vi er alle glad i å gå lange turer i skog og mark, forteller Egil. Selv går han med staver for å øke forbrenningen og effekten på trimmen. En god motivasjon for Morgedal Gjestehus er FitBit klokkene de skaffet seg før Nyttårsmarsjen, samt å kunne følge med på seg selv i kartet. Det er i tillegg ekstra gøy med daglige oppdaterte lister på individuelle og laginnsats.

«Flott at Dytt.no lager slike «konkurranser», for å få mange flere opp av godstolen.» 

Med hunden på tur til Liervann

Lykke til videre i aktivitetskonkurransen!