Dyttblogg

- «Jeg fikk mer energi av å gå!»

Over 400 ansatte over hele Norge var med i Brillelands aktivitetskampanje i våres.

Butikksjef Solveig Rundereim på Jærhagen kjøpesenter i Rogaland har fått ny energi etter å ha deltatt i aktivitetskampanjen. Ved hjelp av fysisk aktivitet «gikk» hun og andre kolleger sammen gjennom flere av sine lokasjoner rundt om i Norge. De skulle gå 10 000 skritt daglig for å få en sunnere og mer aktiv livstil på en morsom og engasjerende måte. 

- «Jeg er bitt av basillen!»

Solveig forteller at hun nå går 10 000 skritt før jobb og at hun er «bitt av basillen!» Det krevde en innsats i starten for å snu om sin egen livstil men hun lot seg motivere av andre kolleger til å gå. Hun byttet ut «skrittene» til tider med svømming, ettersom all aktivitet teller. I løpet av ukene ble kampanjen fort et morsomt samtaleemne på jobb og de ansatte ble ivrige til å konkurrere mot andre butikker. Solveig opplevde at energien hennes endret seg fort og humøret ble bedre i løpet av våren.

Brilleland starter nye runde med aktivitetskampanje nå på høsten og Solveig forteller at hun skal fortsette sin nye aktive livstil fremover! 

Det er nemlig ikke mye som skal til for å oppnå store helsegevinster, ta trappene i stedet for heisen eller gå en tur med kollegaene under lunsjen! Dere kan nå målet samtidig som dere gjør noe sosialt og morsomt sammen på jobben. 

Det skal være lett å få bedre helse og humør!