Dyttblogg

"Gaming geek on top of the peek”

Vi ønsker å dele «glad» historien om Thomas Inderflø fra Rolls-Royce, som i høst gjennomførte deres «Live Well» kampanjen på topp! 

Les om hans historie under, skrevet av laget hans:

Mange har kanskje stilt noen spørsmålstegn ved «Dytt». Er dette en «rettferdig» konkurranse, når han som jogger ei mil på 40 minutter får like mange «skritt», som han som kanskje bare har jogga 5 km på samme tid? Og tenk om kollegaene dine legger til alle gangene de støvsuger gulvet, mens du bare registrerer faktiske skritt og trening. Dette blir jo aldri riktig! Hva er poenget med dette når en allerede føler at en trener nok? Trenger en virkelig enda en «dårlig-samvittighetsfaktor»?

Vel, kanskje du har feil fokus? Dytt handler ikke om å være best, gå/løpe lengst eller om å gjøre de «riktige» aktivitetene. Det fins andre arenaer for dette.

Dytt handler rett og slett om å komme seg opp av stolen, sofaen eller hva det måtte være, og være mer aktiv i forhold til sitt eget utgangspunkt; en lavterskelkonkurranse med andre ord.

Det handler om å komme seg ut av huset, bort fra gaming, PCen og opp på Aksla. Slik som Thomas nå har gjort, i flere uker. Det er ikke alle som trenger en dytt for å trene, men Thomas gjorde det. Da han innrapporterte 250 (!) skritt på en hel lørdag, så tenkte vi at her må vi faktisk gjøre noe. Så med en liten porsjon skepsis fra enkelte, og passe med dytt (les: gruppepress) fra kollegaene i båsen sin, så ble han med på dytt-laget vårt. Og det er jo flott det, mannen trenger å få lufta seg litt!

Etter at konkurransen starta, har han hatt over 10 000 skritt hver dag. Tre uker går, og kollegaene bestemmer seg for å ta seg en tur på Jønshornet. Thomas joiner, går, sliter, står på, peser, klyver, når toppen og vi tror at han DIGGER det! Han trengte bare et lite dytt…

Team To smukke harer, dytte seks tjukke karer.