Aktivitet for hele familien!

Akkurat nå ser hverdagen vår veldig annerledes ut. Når vi oppmuntres til å være hjemme og minimere sosial kontakt kan det være vanskelig å aktivere seg som familie.
Vi åpner derfor i en periode opp for familiemedlemskap på vårt konsept «Bestig Kilimanjaro» Hvor dere som familie kan utfordre hverandre til å være aktive med små gåturer, hverdagsaktivitet og hjemmetrening.
Start i dag

Til forskjell fra de vanlige Dyttaktivitetene har vi nå fjernet en rekke idrettsaktiviteter og treningstimer som vi ikke lenger skal bedrive. Men, man skal fortsatt kunne samle skritt ved hjelp av små turer, hjemmetrening, husarbeid, oppussing og lek. Alt som bidrar til å holde aktivitetsnivået oppe i tiden vi er nå, men selvsagt etter myndighetenes til enhver tid gjeldende råd.

Familiepakken koster 249 kr og inkluderer tilgang til opp til 5 personer per familie. Konseptet er helt digitalt, så dere kan bestille flere familiepakker om dere ønsker å utfordre andre familier, og sammenligne dere med hverandre i topplister.

Som alltid, 10 000 skritt om dagen tar dere til målet i tide, men alle aktiviteter teller denne gangen ikke. Kun de som utføres i samsvar med myndighetenes til enhver tid gjeldende råd. For å komme i gang trenger dere bare å velge ønsket startdato, så er dere i gang!

FØLG FREMGANGEN

Følg din og familiens fremgang mot toppen av Kilimanjaro i vårt virtuelle kart med delmål underveis. All aktivitet får dere nærmere målet. Dere kan også sammenligne dere med hverandre i topplister og i kartet.

Slik registrerer dere aktivitet

Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt per dag. Dette registreres direkte i appen eller på web deres personlige profil. Dere registrerer en profil per medlem i familien.

Dytt-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges opp av appen og registreres automatisk inn på din profil via Google Fit eller Apple Helse.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Gjør du andre aktiviteter registreres dette i vår aktivitetstabell og omregnes til skritt. f.eks. gir 30 min rolig sykling 3 900 skritt. Alt fra husarbeid og lek til online treningstimer teller! Om noen av familiemedlemmene ikke har tilgang til en telefon eller skritteller kan også gåturer registreres manuelt og omregnes til skritt.
Fitbit, Polar eller Garmin - Integrer din aktivitetsklokke på din personlige profil så overføres skrittene automatisk.

Se hvordan Dytt-appen fungerer

Meld dere på i dag!

Familiepakken koster 249 kr og inkluderer tilgang til opp til 5 personer per familie. Konseptet er helt digitalt, så dere kan bestille flere familiepakker om dere ønsker å utfordre andre familier, og sammenligne dere med hverandre i topplister.

Start i dag
Trenger dere hjelp til å sette i gang?
Kontakt oss