Pris 199:-

per deltaker. eks.mva Meld dere på
Bli med på en morsom aktivitetskampanje 24. oktober! Ta med dine kolleger og bestig Afrikas høyeste fjell. Sammen som et lag jobber dere mot et felles mål, øker aktivitetsnivået og virtuelt bestiger Kilimanjaro.
Last ned motivasjonsmatriell
Målet med kampanjen

Målet med kampanjen

Målet med kampanjen er å sette fokus på hverdagsaktivitet på en morsom og motiverende måte. Selv små endringer i vaner kan gi store helsegevinster. Alt fra å ta trappen istedenfor heisen, til en treningsøkt på kvelden. Dytt belønner alle former for aktivitet. Hverdagsaktiviteten fanges automatisk opp av appen vår og registreres på kampanjesiden.

Alle aktiviteter teller!

Kampanjen motiverer også til økt aktivitetsnivå utover rene hverdagsaktiviteter, og øker du pulsen litt ekstra er effekten enda større. Gjør det enkelt og utfør din favorittaktivitet. Jo høyere intensitet du har, jo mer belønner systemet deg. Du kan enkelt registrere alle aktiviteter i appen. Hver gang dere registrerer aktivitet klatrer dere mot toppen av Kilimanjaro. Underveis kan du enkelt sammenligne deg med andre kolleger både i topplister og i kartet.

Klikk på videoen under og se en guide til appen:

Vinn premier

Klarer du å holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt i snitt per dag så har du og ditt lag sjansen til å vinne flotte premier hver uke. Hovedpremien er et reisegavekort*!

*Gavekort på 1000 nok per 100 påmeldte deltaker

Hvem passer dette for?

Kampanjen passer for alle som trenger et “dytt” for å komme i gang. Dere får et felles mål å jobbe mot og krever at dere sammen gjør en innsats for å nå toppen. Det passer spesielt bra for arbeidsplasser hvor man ønsker å inkludere alle i sine aktiviteter, uansett fysisk form eller utgangspunkt. Dere får en ferdig løsning som passer for alle.

Slik kommer dere i gang

1. Samle dine kolleger. Behøver de et ekstra “dytt” benytt dere av ferdig markedsmateriell her...

2. Gjør en felles påmelding her og motta startkoden på oppgitt mail.

3. Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn startkoden.

4. Start å registrer aktivitet!

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich!. Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk og spansk.

Ja, dere kan starte en egen Kilimanjaro kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.

Meld dere på!

Meld på antall deltakere nå, blir dere flere så er det bare å gjøre en etterpåmelding. Vi hjelper dere!

Pris 199:-

per deltaker. eks.mva. Meld dere på