Dere bestemmer - vi tilpasser!

En aktivitetskampanje samler arbeidsplassen rundt et felles mål og skaper trivsel og engasjement på en enkel måte. Sammen inspirerer dere hverandre til små endringer i hverdagen som kan gi store helsegevinster.

Ekstra gøy blir det når dere tilpasser kampanjen til å passe akkurat dere! For 250 kr eks mva per deltaker kan dere tilpasse alle våre konsepter slik at de engasjerer akkurat deres medarbeidere! Velg en kampanjeperiode, sett konkurranseregler og lag deres helt egne bonusoppdrag som gir ekstra skritt!

Dette kan vi tilpasse

Bonusoppdrag

På Dytt teller alltid alle fysisk aktiviteter, men mange ønsker enda flere aktiviteter som kan omregnes til skritt. Spesielt populært er det å legge inn sosiale bonusoppdrag som skal oppmuntre til å være aktiv med kolleger, bærekraftige bonusoppdrag og bonusoppdrag som er spesielt viktig for den mentale helsen. Nå kan dere tilpasse disse oppdragene slik at de passer akkurat deres arbeidsplass. Dere velger selv om dere vil bruke våre maler som utgangspunkt, skape helt egne, eller en kombinasjon.

Noen av de mest populære oppdragene akkurat nå;

  • Trekk frisk luft i løpet av arbeidsdagen
  • Walk & talk med en kollega, digitalt eller fysisk
  • Spis fem frukt og grønt om dagen
  • Gå/sykle til jobb istedenfor å kjøre eller ta kollektivt
  • Ta en (Digital) kaffe med en kollega
  • Gjør soverommet til en skjermfri sone

Startdatum
Kampanjeperiode
Dere velger selv periode og lengde på kampanjen, opp til 12 måneder. Vår erfaring er at 4–12 uker er optimalt.
Tävlingsnivåer
Konkurransenivåer
Velg om dere vil konkurrere individuelt, i lag, som avdelinger, land eller kanskje på alle nivåer? Mange har den siste tiden valgt å fokusere mer på et felles mål enn den individuelle konkurransen.
Aktivitetsmål
Aktivitetsmål
Skrittsnitt, poeng eller aktive minutter. Virker 10 000 skritt for mye? Start med 8 000 skritt istedenfor. Det desidert mest populære er å omregne alt til skritt, men mange velger også å gi egne poeng for bonusoppdrag som en konkurranse i konkurransen. Dere velger selv hvilket mål dere ønsker å utføre.

Andre idéer?

Dytts utvikling er kontinuerlig drevet av kundene våre. Nesten alle våre funksjoner er utviklet etter ønske fra arbeidsplasser som har hatt suksess med å tenke nytt. Har dere ideer eller innspill for hvordan deres aktivitet skal engasjere flest mulig er vi veldig lydhøre. Da vet vi at enda flere får økt aktivitetsnivå og trivsel på arbeidsplassen!

Kontakt oss så hjelper vi deg videre.

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!