Jorden rundt

Bli med på en reise jorden rundt! Kan dere «gå» hele veien fra New York til Rio de Janeiro, Kairo, Paris, Sydney og med målgang i Tokyo? Sammen setter dere fokus på en aktiv hverdag på en morsom, og enkel og motiverende måte. Kampanjen motiverer til å gjøre små endringer som gir store helsefordeler. Gå, løp eller dans dere igjennom kampanjen. Alle aktiviteter teller!

Velg et dagsmål

Bestem om dere vil ha 10 000 skritt eller 30 minutter aktivitet om dagen som aktivitetsmål. Kampanjen kan justeres etter deres ønske og kreativitet. Velg et mål som passer dere!

Teamaktivitet

Få med deg alle på arbeidsplassen, jo flere jo morsommere! Motiver hverandre ekstra ved å danne lag. Vi anbefaler 4-10 personer. For å nå frem til målet i tide må dere jobbe sammen.

Registrer aktivitet...

Alle dine favorittaktiviteter kan registreres enkelt i appen. Du kan tracke treningsøkter, registrere mikrovaner og hobbyer. Om det ikke er nok kan du også loggføre søvn, måltider og vekt. Om du trenger inspirasjon til litt ekstra aktivitet kan du benytte treningsbiblioteket med ferdige øvelser og treningsprogram.

….og bonusoppdrag

Små endringer i hverdagen kan gi store helsegevinster! I denne kampanjen er det valgt ut 10 bonusoppdrag som vil inspirere til små mikrovaner som øker aktiviteten for deg og de rundt deg.

Motiver hverandre

Dere heier hverandre frem til målet med våre sosiale verktøy. Del din fremgang for å inspirere andre, lik og del bilder, og gi hverandre heiarop i det sosiale nettverket. Det kreves sterk lagmoral for å nå toppen i tide!

Følg din fremgang

Se din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart. Alle registrerte aktiviteter får deg nærmere målet. Dere vil også kunne sammenligne dere med hverandre i topplister.

Synkroniser din aktivitetsklokke

  • Om du synkroniserer din aktivitetsklokke med HeiaHeia vil treningsøkter, GPS, puls, skritt, søvn og vekt automatisk importeres til HeiaHeia.
  • Du kan komplementere dataen med egne notater og bilder.
  • Vi støtter følgende integrasjoner: Apple Watch, Fitbit, Garmin, Polar, Suunto.
  • Nesten alle klokker kan synkroniseres via Apple Helse og Google fit integrasjonen.
  • Skritt som måles av telefonen kan også synkroniseres med HeiaHeia.

Interessert?

Er du klar for å gå jorden rundt, eller ønsker mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg!