Kan du bestige Mount Everest?

Ekspedisjon Mount Everest er det perfekte konseptet for å bygge lagånd. Dere starter i Kathmandu og vil etappevis klatre verdens høyeste fjell. Underveis vil dere få ekspedisjonsoppdrag og spennende informasjon fra turen. Alt som kreves for å nå toppen i tide er 30 minutter med aktivitet om dagen, og alle aktiviteter teller! Løp eller dans dere på vei til toppen!

30 minutter om dagen

Litt mer aktivitet i hverdagen er en vidunderkur for både den mentale og fysiske helsen. Dere registrerer enkelt aktiviteten direkte i appen eller via din favorittklokke. Absolutt alle aktiviteter teller!

Teamaktivitet

Få med deg alle på arbeidsplassen, jo flere jo morsommere! Motiver hverandre ekstra ved å danne lag. Vi anbefaler 4-10 personer. Sammen heier dere hverandre opp til toppen!

Registrer aktivitet...

Alle dine favorittaktiviteter kan registreres enkelt i appen. Du kan tracke treningsøkter med GPS funksjonen, via din favorittklokke eller manuelt. Om du trenger inspirasjon til litt ekstra aktivitet kan du benytte treningsbiblioteket med ferdige øvelser og treningsprogram.

….og Ekspedisjonsoppdrag

Mount Everest er en krevende ekspedisjon som krever forberedelser, riktig kosthold, nok hvile og en sterk lagmoral. Derfor har vi utviklet et sett med mikrovaner som vil hjelpe dere på vei til toppen. Husk å bruke refleks i høstmørket, og ta gjerne en topptur sammen til ditt lokale toppunkt!

Motiver hverandre

Dere heier hverandre frem til målet med våre sosiale verktøy. Del din fremgang for å inspirere andre, lik og del bilder, og gi hverandre heiarop i det sosiale nettverket. Det kreves sterk lagmoral for å nå toppen i tide!

Følg din fremgang

Se din egen og lagets fremgang opp Mount Everest. Alle aktiviteter får deg nærmere målet. Dere vil også kunne sammenligne dere med hverandre i topplister.

Synkroniser din aktivitetsklokke

  • Om du synkroniserer din aktivitetsklokke med HeiaHeia vil treningsøkter, GPS, puls, skritt, søvn og vekt automatisk importeres til HeiaHeia.
  • Du kan komplementere dataen med egne notater og bilder.
  • Vi støtter følgende integrasjoner: Apple Watch, Fitbit, Garmin, Polar, Suunto.
  • Nesten alle klokker kan synkroniseres via Apple Helse og Google fit integrasjonen.
  • Skritt som måles av telefonen kan også synkroniseres med HeiaHeia.

Interessert?

Er du klar for å starte ekspedisjon Mount Everest, eller ønsker mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg!