Gjør en månelanding sammen!

Er dere klare for å ta aktivitetskampanjen til neste nivå? Måneferden krever kun små skritt for dere, men er et stort sprang for samholdet og aktivitetsnivået 😀 Sett fokus på en aktiv hverdag på en enkel og morsom måte. På ferden fra jorda til månen vil dere passere viktige milepæler for å foreta en vellykket månelanding.

30 minutter om dagen

Som drivstoff for romreisen anbefaler vi et dagsmål på 30 aktive minutter om dagen! Alt fra gåturer til treningsøkter teller med i kampanjen. Aktiviteten registreres enkelt i appen eller fra din favorittklokke.

Lagaktivitet

Få med deg alle på arbeidsplassen, jo flere jo morsommere! Motiver hverandre ekstra ved å danne lag. Vi anbefaler 4-10 personer. For å nå frem til målet i tide må dere jobbe sammen.

Registrer aktivitet...

Alle dine favorittaktiviteter kan registreres enkelt i appen. Du kan tracke treningsøkter, registrere mikrovaner og hobbyer. Om det ikke er nok kan du også loggføre søvn, måltider og vekt. Om du trenger inspirasjon til litt ekstra aktivitet kan du benytte treningsbiblioteket med ferdige øvelser og treningsprogram. Uansett hva dere velger som aktivitetsmål vil det automatisk overføres til kampanjen.

….og mikrovaner

For å gjennomføre en månelanding kan man trenge litt hjelp på veien. Derfor har vi satt opp noen mikrovaner som vil gi akkurat det! Mikrovanene motiverer til å gjøre små endringer i hverdagen som kan gi store helsegevinster for deg og de rundt deg. Og i tillegg vil de gi deg ekstra poeng i kampanjen!

Motiver hverandre

Dere heier hverandre frem til målet med våre sosiale verktøy. Del din fremgang for å inspirere andre, lik og del bilder, og gi hverandre heiarop i det sosiale nettverket. Det kreves sterk lagmoral for å nå toppen i tide!

Følg din fremgang

Se din egen og lagets fremgang i en virtuell oversikt fra jorda til månen. Alle registrerte aktiviteter får deg nærmere målet. Dere vil også kunne sammenligne dere med hverandre i topplister.

Synkroniser din aktivitetsklokke

  • Om du synkroniserer din aktivitetsklokke med HeiaHeia vil treningsøkter, GPS, puls, skritt, søvn og vekt automatisk importeres til HeiaHeia.
  • Du kan komplementere dataen med egne notater og bilder.
  • Vi støtter følgende integrasjoner: Apple Watch, Fitbit, Garmin, Polar, Suunto.
  • Nesten alle klokker kan synkroniseres via Apple Helse og Google fit integrasjonen.
  • Skritt som måles av telefonen kan også synkroniseres med HeiaHeia.

Interessert?

Er du klar for å starte romferden, eller ønsker mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg!