Start aktivitetskampanjen...

Gå Korsika rundt!

Få med kolleger, venner og familie på Korsika rundt. I 30 dager skal du registrere all aktiviteten din og "gå" rundt Korsika, med start i Ajaccio og målgang i Propriano. Underveis får du informasjon om stedene du passerer, mens du fokuserer på en aktiv hverdag på en morsom, enkel og motiverende måte. Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt gjennom hele kampanjeperioden.
Kampanjeinformasjon

Korsika rundt

  • Rute: Korsika rundt
  • Varer i 30 dager
  • Kartinformasjon på norsk/engelsk/svensk
  • Bonusoppdrag tilpasset sommeraktiviteter
  • Start når du vil!
  • Personlig konto for app og web
  • Tappa/Dytt Pro-app med automatisk skrittoverføring
  • Full support gjennom hele kampanjeperioden

249 kr

per deltaker eks. mva. Meld dere på!

Slik fungerer det

Det er lite som skal til

Kom i form og ha det gøy sammen! Små endringer i hverdagen kan gi store mentale og fysiske helsegevinster. Alt fra å ta trappene i stedet for heisen, til en treningsøkt på kvelden.

Gå sammen i lag

Nøkkelen til suksess er å jobbe mot målet sammen. Dann lag og motiver hverandre hele veien over målstreken. I Dytt-appen kan dere enkelt dele dere inn i lag og følge hverandre i topplister. Vi anbefaler lag på 2-8 personer, og er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen motiverer dere hverandre til en aktiv sommer!.

Alle aktiviteter teller

Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt om dagen gjennom hele kampanjeperioden. Hvert skritt du tar, og hver aktivitet du registrerer teller. Skrittene overføres automatisk med Dyttappen, og du kan enkelt registrere annen aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan også integrere din favorittklokke direkte via Dytt.no eller Apple Health og Google Fit.

Følg fremgangen

Følg din og lagets fremgang på det virtuelle kartet rundt Korsika. Ved å registrere all aktivitet kommer dere nærmere målet. Dere kan også følge med på hvordan dere ligger an i topplister på både individuelt, lag og arbeidsplassnivå.

Bonusoppdrag

I tillegg til fysisk aktivitet kan du få ekstra skritt ved å utføre våre populære bonusoppdrag. Oppdragene gir små Dytt til å få inn gode vaner i hverdagen, og i denne kampanjen er de ekstra tilpasset sommeraktiviteter

Slik registreres aktivitet

Målet er å holde et aktivitetsnivå på 10 000 skritt per dag, og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere all aktivitet direkte i appen og på nettet.

Dytt/Tappa Pro-appen
Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
Aktivitetstabellen
Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Fitbit, Polar og Garmin
Integrer aktivitetsarmbåndet ditt via web så overføres skrittene dine automatisk. Aktivitetsarmbånd som kan kobles til Google Fitness eller Apple Health kan også brukes til automatisk overføring av skritt; f.eks. Apple Watch.
Last ned Dytt/Tappa Pro-appen!
Integrer din wearable!
Våre aktivitetsutfordringer er kompatible med flere aktivitetsarmbånd.
?

FAQ

Finn svar på våre vanligst stilte spørsmål her...

Så enkelt blir dere med

1

Gjør en påmelding for din arbeidsplass og motta startkode på e-post.

2

Last ned Dytts app, opprett en profil og skriv inn startkoden.

3

Start å gå, sykle eller registrere den aktiviteten som passer deg best!

Meld dere på i dag!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta startkode via e-post.

249 KR

per deltaker eks. mva. Meld dere på!