199 kr

eks. mva per deltaker
Meld dere på her! Kan du bestige 6 fjelltopper på 6 uker? Bli med på Nyttårsmarsjen og kom i form og ha det gøy sammen! Sammen skal dere bestige 6 kjente norske fjelltopper på 6 uker, og alle som når toppene i tide er med i trekningen av premier! Underveis vil dere få ukentlige oppdrag som garantert øker aktivitetsnivået, og gir dere en ekstra dytt opp fjellene. Få en kick-start på det nye året, og meld på et lag i Nyttårsmarsjen!
Slik fungerer det

Dann lag på 2-8 personer. Sammen skal dere gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt i snitt per dag. Alle aktiviteter teller og registreres på dytt.no eller i Dytt-appen. Er dere flere enn 8 personer på arbeidsplassen kan dere danne flere lag og fortsatt følge hverandre og heie hverandre frem mot målet.Følg din fremgang

I løpet av 6 uker skal dere bestige 6 kjente fjelltopper i Norge. Dere starter med å bestige Gaustatoppen og siste uken skal dere nå toppen av Galdhøpiggen. Følg din og lagets fremgang i et virtuelt kart inne på dytt.no eller i Dytt-appen. All aktivitet som registreres får dere nærmere målet, og det vil være oppdateringer og delmålstrekninger underveis.

Dere vil også følge hverandre i topplister på ulike nivåer og konkurrere mot personer, lag og arbeidsplasser fra hele Norge.
Alle som klarer å bestige samtlige topper innen slutt er med i trekningen av premier.

Nyhet!
en ekstra Dytt til 10 000 skritt

For å nå dagsmålet gir vi dere tips og triks som vil gjøre det lettere. Disse tipsene har vi i år samlet under «Dyttpoeng» som er ukentlige oppgaver du og laget ditt får. Utføres disse kan vi garantere en mer aktiv hverdag, og nye vaner som er enkle å fortsette med.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

  • Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
  • Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
  • Vår manuelle skritteller - Skrittelleren er en dytt-klassiker. Den er enkel å bruke og du rapporterer selv inn skrittene dine på din personlige profil i Dytt Pro-appen eller på dytt.no. Skrittelleren kan du bestille for 100 kr eks. mva.
  • Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.


Video: Se hvordan Dytt-appen fungerer
Last ned Dytt-appen
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin
Slik kommer du i gang

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

 
Premier

Alle som klarer å bestige de seks fjelltoppene innen konkurranseslutt er med i trekningen av reisegavekort.

I tillegg trekker vi ut både individuelle og lagpremier underveis og til slutt fra Birk Sport og Stormberg.

 

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i App Store eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich, kyllä! Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk, spansk og finsk.

Ja, dere kan starte en egen kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.

Absolutt, del dere opp i lag inne på din dytt profil. Vi anbefaler lag på 2-8 personer. Er dere flere som ønsker å delta sammen? Dann flere lag! Jo flere lag jo morsommere blir det!

Meld dere på!

Samle dine kolleger og gjør en felles påmelding.

199kr

per deltaker eks. mva. uten skritteller. Meld dere på her!
Trenger du hjelp til å sette i gang?
Kontakt oss Dyttmetoden