Dager til start:
Countdown

En aktivitetskonkurranse som passer alle

Start det nye året med en morsom aktivitetskonkurranse. Utfordre dine kolleger, venner og familie, og vær med å konkurrere om en reise til New York*. Alt du trenger å gjøre er å gå 10.000 skritt om dagen.

Våre konkurranser motiverer til økt aktivitetsnivå, og konkurransereglene er veldig enkle: gå eller utfør aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Klarer du dette har du gått en distanse tilsvarende Boston-New York i løpet av konkurranseperioden. Dytt passer for alle uansett aktivitetsnivå. Sammen i lag finner dere motivasjonen til en mer aktiv hverdag.

*reisegavekort

Konkurranseinformasjon

Konkurranseperiode: 8. februar - 21. mars

Hva får du?

  • Skritteller med full garanti under hele kampanjeperioden.
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.
  • Motiverende artikler og oppgaver som setter fokus på aktivitet og mindre stillesitting.
  • Alle som holder et snitt på 10 000 skritt om dagen er med i trekningen av flotte premier både underveis og ved målgang.
  • Full support under hele kampanjeperioden.

Pris

299;-

per deltaker ink. skritteller eks. mva. (374 ink. mva) Meld dere på

Hvorfor Dytt?

Ingen administrasjon

Vi ordner alt! Det eneste dere behøver å gjøre er å gå! Vi administrerer alt rundt konkurransen fra start til mål med oppdateringer underveis, premiering og support.

Passer for alle

Å gå er noe alle kan gjøre, og er den mest populære mosjonsformen blant nordmenn. Sosial støtte er viktig for å lykkes, derfor går man sammen i lag. Det er i tillegg gøy når alle får noe felles å snakke om på arbeidsplassen!

Gode resultater

En gjennomsnittlig norsk kontoransatt går ca 5 000 skritt per dag, men bare ved å doble dette antallet vil du få en betydelig helsegevinst. Dytt gir akkurat den lille motivasjonen som trengs for å øke aktivitetsnivået.

Slik fungerer konkurransen!

Dann lag på 2-8 personer. Sammen skal dere holde et snitt på 10 000 skritt om dagen. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Dere kan enkelt sammenligne dere med hverandre i topplistene. Under konkurransen vil du kunne følge hvordan forskjellige bransjer, fylker, selskaper, lag og enkeltpersoner ligger an.

I et virtuelt kart følger du din og dine venners fremgang fra Boston til New York.
Nyhet: Er dere tidlig i mål kan dere fortsette mot Chicago. Vi trekker bonusgevinster blant alle som klarer neste etappe.

appRegistrer enkelt din aktivitet

Bruker du Dytt App vil den innebygde skrittelleren overføre aktiviteten automatisk til konkurransen. Er du en av de som glemmer å ha med deg mobilen? Da er det enklest å bruke den klassiske Dytt skrittelleren. Vi har også integrasjoner med Polar og Fitbit produkter.

Du kan enkelt laste ned vår app gratis via AppStore eller Google Play. Den innebygde skritteller fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Download on App Store Get it on Google PlayAll aktivitet teller!

Gjør du andre aktiviteter registrerer du dette i aktivitetstabellen. 30 minutter med sykling gir for eksempel 5100 skritt og 20 minutter styrketrening gir 2400 skritt.

vinn reise!

Meld dere på!

Vi trenger kun informasjon om antall deltakere, og til hvilken adresse vi skal sende skrittellere (ikke navn på alle som vil være med). Etter påmeldingen får du som gjør påmeldingen en mail med informasjon om hvordan alle som skal være med skaper sin profil og hvordan dere skaper lagene inne på siden.

Meld dere på nå

Meld på antall deltakere nå, blir dere flere så er det bare å gjøre en etterpåmelding. Vi hjelper dere!

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Vi sender deg mer informasjon om kampanjen med tips på hvordan du kan få med deg din arbeidsplass!

Få med arbeidsplassen

Vil dere skreddersy en egen løsning?

Ønsker dere et eget tema på kampanjen, eller passer ikke datoen? Skreddersy din egen løsning, Bli kjent med din egen bedrift ved å gå inn om avdelingskontorer, prosjekter eller kanskje gå historien til selskapet ditt? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg.

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!