Dere er i godt selskap Dytt referansekunder

Hva passer din arbeidsplass?

Vi skreddersyr en løsning som passer din arbeidsplass eller organisasjon. Enten dere ønsker et eget tema på en enkeltstående kampanje, eller vil ha et opplegg som strekker seg over en lenger tidsperiode.

Om Dytt metoden

Flere organisasjoner ønsker å koble opp bedriftens verdier, historie og veldedige bidrag sammen med helsefremmende aktiviteter. Det bygger en sunn kultur på arbeidsplassen og skaper et fellesskap blant de ansatte. Dette hjelper vi bedrifter i alle størrelser til å oppnå med våre fleksible løsninger. En kombinasjon av kommunikasjon, teknologi og konseptualisering gjør at Dytt engasjerer flere enn de som uansett trener og spiser sunt. Enkelt og gøy er nøkkelord i våre konsepter.
Skal passe for alle

Hos Dytt skal det være gøy å øke sitt aktivitetsnivå. Å gå er noe alle kan gjøre, og er den mest populære mosjonsformen blant nordmenn. Målet i våre konkurranser er å gå 10 000 skritt daglig eller annen aktivitet som gjøres om til skritt i vår aktivitetstabell. Det er et konkret mål som er enkelt å strekke seg mot og vil for de fleste av oss gi en positiv helsegevinst. Aktivitetsmålet kan også tilpasses deres ønsker. Istedenfor skritt kan dere konkurrere på treningsminutter eller treningspoeng. Det viktigste er at man starter på et nivå som alle kan bli med på, og som gir mestringsfølelse for videre konsepter dere ønsker å sette i gang.
Jobb mot et felles mål

Gå sammen i lag og motiver hverandre, forskning viser at noe av det viktigste for å komme i gang med fysisk aktivitet og beholde motivasjonen er sosial støtte. Det er i tillegg ekstra gøy når alle får noe felles å snakke om. Derfor er vi på Dytt opptatt av at man i felleskap skal klare å nå målet, og gi hverandre en Dytt for å få ekstra motivasjon. Les mer om hvordan vi utarbeider en skreddersydd kampanje eller et program under.

Nedenfor finner dere eksempler på tidligere kampanjer.

Gå innom lokasjonene, samarbeidspartnere eller forretningsområder

Les mer


Historisk vandring

Les mer


Kombinere med veldedige formål

Les mer


Få en maksimal opplevelse

Les mer


Ønsker du å høre mer om våre løsninger?

Legg igjen din kontaktinformasjon, så ringer en av våre medarbeidere deg.

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!