Kombinasjonskampanje

Ekspedisjon Everest

Samle sammen ditt lag og gjør dere klare for å gå til toppen av verdens høyeste fjell - Mount Everest. For å nå målet er man nødt til å prestere på topp, og for å prestere på topp er man avhengig av motivasjon, samarbeid og hvile. Mestringsfølelse og annerkjennelse av å nå toppen kan påvirke dagliglivet. Tar du utfordringen?

Målet i denne kampanjen vil være å samle 600 000 skritt hver på 60 dager. Dere skal gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen, da når dere toppen av Mount Everest. Hver uke blir det fokus på et nytt tema som skal gjøre deg bevisste på områder som påvirker deres psykiske helse og det å tenke positivt. Dere vil i tillegg få utfordringer som gir ekstra poeng som hjelper deg opp mot toppen av verdens høyeste fjell.

Ekspedisjon Everest

  • Rute: Mount Everest
  • Start når dere vil!
  • Varer i 60 dager
  • Skritteller med full garanti under utfordringen.
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.

345;-

per deltaker inkl. skritteller eks. mva. Bestill

Slik fungerer det

Lagkonkurranse

Lag bestående av 2–8 personer dannes på arbeidsplassen (anbefalt lagstørrelse). Flere enn 8 personer i virksomheten? Dann flere lag! Det gjelder for hvert lag å nå mål i kartet innen kampanjeslutt. Dette vil dere klare dersom laget holder et snitt på 10 000 skritt per dag.

Registrer aktivitet

For å klare utfordringen må du og laget gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen - alle aktiviteter teller! Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytt-appen eller aktivitetstabellen på nettsiden eller i appen som regner om dine aktiviteter til skritt. Vi har også integrasjon med Fitbit, Polar og Garmin.

Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger på bedrift,- avdeling,- lag og individnivå. På siden finner dere også flere motiverende funksjoner som helsetester, personlige mål, utmerkelser, mulighet til å sende lagmeldinger og diplom ved målgang.

Derfor er dytt.no et bra valg

Mange gevinster for arbeidsplassen

Tusenvis av norske arbeidstakere har deltatt i aktiviteter med Dytt. Felles for alle er økt aktivitetsnivå og stor entusiasme rundt konkurransen. Les mer

 

Mange gevinster for deg

Ved å bli med i en aktivitetsutfordring motiveres du til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Les mer

 

Dette synes våre deltakere

Våre aktivitetsutfordringer har store positive effekter på blant annet de ansattes helse og arbeidsmiljøet. Les mer