Kombinasjonskampanje

Ekspedisjon Grønland

Klarer du og ditt team å holde følge med Nansens ekspedisjon? Vi følger den samme ruten som Nansen gikk i 1888. For å klare den ekstremt tøffe ekspedisjonen hadde Nansen også fokus på samarbeid, kosthold og nok hvile og søvn - og det skal vi også ha i denne kampanjen! Målet er å gå 400 000 skritt hver på 40 dager. Dere skal gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Underveis i kampanjen kan du lese den spennende historien og hva som skjedde under ekspedisjonen. Annenhver uke får dere en nye oppdrag som gir dere ekstra poeng (i form av ekstra skritt) som hjelper dere på veien over Grønlandsisen.

Ekspedisjon Grønland

  • Rute: Grønland
  • Start når dere vil!
  • Varer i 40 dager
  • Ekspedisjonsoppdrag som gir deg bonusskritt

249:-

per deltaker eks. mva. Bestill

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer. Lagene dannes etter alle lagmedlemmene er registrert på dytt.no.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart over Grønland. Dere følger Nansens rute fra 1888 og vil få opp spennende informasjon fra ekspedisjonen ved hvert stopp.

Ekspedisjonsoppdrag

Underveis i ekspedisjonen vil dere få oppdrag som gir mulighet til å tjene ekstra skritt.

Oppdragene innebærer samarbeid, samt enkle rutiner for riktig kosthold og hvile som alle er viktige for å gjennomføre en ekspedisjon. Hvert utførte oppdrag gir en boost på 500 skritt.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt app
Dytt Pro-appen

Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.

App Store
Google Play

Aktivitetstabellen

Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.


Fitbit, Polar og Garmin
Fitbit, Polar og Garmin

Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.


Slik fungerer Dytt-appen

Ekspedisjon Grønland

  • Rute: Grønland
  • Start når dere vil!
  • Varer i 40 dager
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner

249:-

per deltaker eks. skritteller eks. mva. Bestill