Hjernetrim

300 000 skritt til bedre kontroll over din hjerne

Daglig tar vi inn millioner av inntrykk; det er mail som skal svares på, deadlines, barn som skal leveres, mat som skal handles og trening som skal gjennomføres. Hjernen er vårt viktigste organ og kan utrette fantastiske ting.

Ny forskning legger vekt på betydningen av fysisk aktivitet for at hjernen skal fungere optimalt. Den teknologiske utviklingen har forandret vårt livsmiljø og derfor får vårt viktigste organ ikke nok tid til å ta seg inn igjen.

Nytt konsept

Dytt har sammen med Kristina Bähr utviklet et helt nytt aktivitetskonsept som fokuserer på hvordan du får mest mulig ut av hjernen. I en periode på 30 dager vil vi sammen gjennomgå tips om hvordan vi kan påvirke hjernen til å skape nye handlingsmønstre, både når det gjelder daglige oppgaver og mer effektive arbeidsdager.

Kristina Bähr er kjent fra podcasten «Hjärnpodden», samt spesialist innenfor barnesykdommer og er profesjonell veileder. Kristina arbeider med hjernens evner og begrensninger i fokus. I denne kampanjen lærer vi hvordan vi gjenoppretter og styrker hjernen vår, skaper større tilstedeværelse i hverdagen, gjenoppdager kreativiteten, hvordan vi gjennom å «stå opp» jobber bedre, samt hvordan vi skaper ¨triggere¨ for ny oppførsel. I løpet av 30 dager får vi under Kristinas veiledning, forståelse for hvordan vi får kontroll over hjernen.

Pris: 349:-

per deltaker inkl. skritteller eks. mva. (436:- ink. mva) Meld dere på!

Samarbeid

Mange har et ønske om å bevege seg litt mer, men trenger et lite dytt for å komme i gang. Derfor skal dere klare utfordringen sammen som lag, og motivere hverandre til å nå målet. Vi anbefaler lag på 2 til 8 personer. Er dere flere som vil være med danner dere bare flere lag.

Slik fungerer det

Hver dag får man utfordringer for å hjelpe dere til bedre "hjernekontroll". For å klare utfordringen i tide, må laget holde et daglig aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt hver. All aktivitet registreres på en personlig side på dytt.no. Bruk skrittelleren fra Dytt, dytt-appen eller aktivitetstabellen på nettsiden som gjør aktiviteter om til skritt. Nyhet: Fitbit og Polar-integrasjon.

Det er enkelt og engasjerende

Nyhet: Vi lanserer en ny og forbedret Dytt app! Den nye appen tilbyr mer brukervennlig design og ekstra funksjoner til å motivere deg mot en sunnere og lykkelig livsstil. Appen overfører automatisk din aktivitet til utfordringen. Du kan enkelt laste ned vår app gratis via AppStore eller Google Play. Den innebygde pedometeret fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Download on App Store Get it on Google PlayAlle aktiviteter teller

Gjør du andre aktiviteter registrerer du dette i aktivitetstabellen. 30 minutter med sykling gir for eksempel 5100 skritt og 20 minutter styrketrening gir 2400 skritt.Følg fremgangen

Etter deg og ditt lag har registrert aktivitet ser du fremgangen i et spennende virtuelt kart. Du kan også se fremgangen i ulike topplister og motiverende statistikk.

På siden finner dere også:

  • Aktivitetstabellen
  • Kalorisjekken
  • CO2-måler
  • Personlige mål
  • Send meldinger

Meld dere på!

Vi trenger bare informasjon om antall deltakere, og hvilken adresse vi skal sende skrittellere til (ikke navn på alle som skal delta). Etter at du har registrert deg, vil du motta en epost med informasjon om hvordan du opprette en profil og hvordan man danner ett lag inne på siden.

Meld dere på nå

Meld på antall deltakere nå, blir dere flere så er det bare å gjøre en etterpåmelding. Vi hjelper dere!

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Vi sender deg mer informasjon om kampanjen med tips på hvordan du kan få med deg din arbeidsplass! Få med arbeidsplassen

Vil dere skreddersy en egen løsning?

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!