Hjernetrim

Styrk kropp og sinn!

Daglig tar vi inn millioner av inntrykk; det er mail som skal svares på, tidsfrister som skal holdes, barn som skal leveres, mat som skal handles og trening som skal gjennomføres. Hjernen er vårt viktigste organ og kan utrette fantastiske ting. Med små tips og triks vil du kunne få maksimalt utbytte av hjerne din.

Ny forskning legger vekt på betydningen av fysisk aktivitet for at hjernen skal fungere optimalt. Den teknologiske utviklingen har forandret vårt livsmiljø og derfor får vårt viktigste organ ikke nok tid til å ta seg inn igjen. Heldigvis er det ikke mye aktivitet som skal til for at du får mer kontroll over hjernen din og opplever balanse i hverdagen.

Dytt har sammen med Kristina Bähr utviklet et aktivitetskonsept som fokuserer på hvordan vi bedre kan takle krysspress og stress, øke kreativiteten og tilstedeværelsen slik at vi får mest mulig ut av hjernen vår. I en periode på 30 dager vil dere få tips og utfordringer for å påvirke hjernen til å skape nye handlingsmønstre, både når det gjelder daglige oppgaver og mer effektive arbeidsdager.

Kristina Bähr er kjent fra podcasten «Hjärnpodden», samt spesialist innenfor barnesykdommer og er profesjonell veileder. Kristina arbeider med hjernens evner og begrensninger i fokus. I denne kampanjen lærer vi hvordan vi gjenoppretter og styrker hjernen vår, skaper større tilstedeværelse i hverdagen, gjenoppdager kreativiteten, hvordan vi gjennom å «stå opp» jobber bedre, samt hvordan vi skaper ¨triggere¨ for ny oppførsel. I løpet av 30 dager får vi under Kristinas veiledning, forståelse for hvordan vi får kontroll over hjernen.

Pris: 249:-

per deltaker eks. skritteller eks. mva. Meld dere på!

Slik fungerer det

I løpet av kampanjen er vi innom fem ulike temaer som forklarer hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi får maksimalt ut av den. Til hvert tema får dere tips og artikler med oppgaver som gir poeng om man utfører dem. Temaene er:

  • Restituer og styrk din hjerne
  • Avlastet hjerne gir større nærvær
  • Finn kreativiteten
  • Stå opp og tenk bedre
  • Opprett utløsere for ny oppførsel

Hjernen er vårt viktigste organ og for å få bedre kontroll over våre evner og begrensinger er fysisk aktivitet viktig. Derfor setter vi et ekstra mål om å holde et aktivitetssnitt som tilsvarer 10 000 skritt hver dag – alle aktiviteter teller.

Alle oppgaver og aktiviteter registreres på en personlig side i dytt-appen eller på dytt.no. Bruk vår manuelle skritteller, Dytt-appen eller benytt din Fitbit, Polar eller Garmin klokke til å telle antall skritt. I appen vår og på nettsiden finner du også vår aktivitetstabell som regner om aktiviteter til skritt.

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Google Play. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Download on App Store Get it on Google Play
Kompatibel med:
Fitbit Polar Garmin


Følg fremgangen

Etter du har registrert aktivitet ser du fremgangen inne i dytt-appen eller på dytt.no. Du kan også se fremgangen i ulike topplister og motiverende statistikk.

På siden finner dere også:

  • Aktivitetstabellen
  • Kalorisjekken
  • CO2-måler
  • Personlige mål
  • Send meldinger

Meld dere på!

Vi trenger bare informasjon om antall deltakere (ikke navn på alle som skal delta). Etter at du har registrert deg, vil du motta en epost med informasjon om hvordan du opprette en profil og hvordan man danner ett lag inne på siden.

Meld dere på

Vil dere skreddersy en egen løsning?

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg!

Oj beklager, noe gikk feil når du skulle sende kontaktskjemaet, vær vennlig å prøv igjen, eller send en mail til info@dytt.no
Du har ikke fylt i alle feltene korrekt!

Så gøy at dere er interessert i å starte en aktivitet med oss!

Vi tar kontakt med deg så fort som mulig så vi kan finne den løsningen som passer best for deres arbeidsplass!