Kombinasjonskampanje

Middelhavslivsstilen

Oppdag den tradisjonelle middelhavslivsstilen, samt typiske matretter og ingredienser. Vi skal inspirere deg til en sunnere livsstil fylt av gode matvaner og aktiviteter! Middelhavsdietten handler ikke kun om mat, men hele livsgleden med aktivitet og mindre stress!

Undersøkelser viser at middelhavslivsstilen forebygger hjerte- og karsykdommer, revmatisme og enkelte former for kreft. Samtidig bidrar det til å redusere høyt blodtrykk, det onde LDL-kolesterolet og virker betennelsesdempende.

Målet i denne kampanjen vil være å samle 500 000 skritt hver på 50 dager. Dere skal gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Dette kombineres med artikkelserier og oppskrifter som setter fokus på middelhavslivsstilen.

Middelhavslivsstilen

  • Rute: St. Tropez – La Spezia
  • Start når dere vil!
  • 50 dager
  • Artikler hver uke på tema "Middelhavslivsstil"
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.

249;-

per deltaker eks. skrittellereks. mva. Bestill

Slik fungerer det

Lagkonkurranse

Lag bestående av 2–8 personer dannes på arbeidsplassen (anbefalt lagstørrelse). Flere enn 8 personer i virksomheten? Dann flere lag! Det gjelder for hvert lag å nå mål i kartet innen kampanjeslutt. Dette vil dere klare dersom laget holder et snitt på 10 000 skritt per dag.

Registrer aktivitet

For å klare utfordringen må du og laget gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen - alle aktiviteter teller! Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytt-appen eller aktivitetstabellen på nettsiden eller i appen som regner om dine aktiviteter til skritt. Vi har også integrasjon med Fitbit, Polar og Garmin.

Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart gjennon St. Tropez – La Spezia. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger på bedrift,- avdeling,- lag og individnivå. På siden finner dere også flere motiverende funksjoner som helsetester, personlige mål, utmerkelser, mulighet til å sende lagmeldinger og diplom ved målgang.

Derfor er dytt.no et bra valg

Mange gevinster for arbeidsplassen

Tusenvis av norske arbeidstakere har deltatt i aktiviteter med Dytt. Felles for alle er økt aktivitetsnivå og stor entusiasme rundt konkurransen. Les mer

 

Mange gevinster for deg

Ved å bli med i en aktivitetsutfordring motiveres du til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Les mer

 

Dette synes våre deltakere

Våre aktivitetsutfordringer har store positive effekter på blant annet de ansattes helse og arbeidsmiljøet. Les mer