Bestselger

«Bestig Mount Everest»

Det å gå tur kan være starten på en bedre og sunnere livsstil. Gåturer kan tilpasses alle – det er enkelt og kan gjøres hvor som helst. Alt du trenger er et par gode sko og en «Dytt» i riktig retning. Prøv vår bestselgende aktivitetskampanje «Mount Everest» og start når dere vil. Vi gir dere akkurat den motivasjonen som trengs for å øke aktivitetsnivået.

Delta sammen med arbeidsplassen, vennegjengen eller familie. Vi tror på at sosial støtte er viktig for å lykkes derfor kan dere gå sammen i lag. Målet er at hver deltaker og laget i gjennomsnitt skal holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt under kampanjeperioden. Sammen med ditt lag registrerer dere aktivitet i dytt-appen eller på dytt.no. Underveis kan dere følge hverandres fremgang.

"Bestig Mount Everest"

  • Rute: Mount Everest
  • Start når dere vil!
  • Varer i 60 dager
  • Skritteller med full garanti under hele kampanjeperioden.
  • Personlig side på dytt.no med flere motiverende funksjoner.
  • Full support under hele kampanjeperioden.

345;-

per deltaker inkl. skritteller eks. mva. Bestill

Slik fungerer det

Lagkonkurranse

Lag bestående av 2–8 personer dannes på arbeidsplassen (anbefalt lagstørrelse). Flere enn 8 personer i virksomheten? Dann flere lag! Det gjelder for hvert lag å nå mål i kartet innen kampanjeslutt. Dette vil dere klare dersom laget holder et snitt på 10 000 skritt per dag.

Registrer aktivitet

For å klare utfordringen må du og laget gå eller gjøre andre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen - alle aktiviteter teller! Bruk skrittelleren fra Dytt, Dytt-appen eller aktivitetstabellen på nettsiden eller i appen som regner om dine aktiviteter til skritt. Vi har også integrasjon med Fitbit, Polar og Garmin.

Følg fremgangen

Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktivitet ser dere fremgangen i et spennende virtuelt kart fra Kathmandu til toppen av Mount Everest. Dere kan også se framgangen i ulike topplister og andre grafiske fremstillinger på bedrift,- avdeling,- lag og individnivå. På siden finner dere også flere motiverende funksjoner som helsetester, personlige mål, utmerkelser, mulighet til å sende lagmeldinger og diplom ved målgang.

Derfor er dytt.no et bra valg

Mange gevinster for arbeidsplassen

Tusenvis av norske arbeidstakere har deltatt i aktiviteter med Dytt. Felles for alle er økt aktivitetsnivå og stor entusiasme rundt konkurransen. Les mer

 

Mange gevinster for deg

Ved å bli med i en aktivitetsutfordring motiveres du til en sunnere og mer aktiv livsstil på en morsom og engasjerende måte! Les mer

 

Dette synes våre deltakere

Våre aktivitetsutfordringer har store positive effekter på blant annet de ansattes helse og arbeidsmiljøet. Les mer

 10 000 skritt

Opprinnelsen til å gå 10 000 skritt om dagen sies å være et markedsføringsstunt fra et Japansk firma i forbindelse med OL i Tokyo 1964 og har i dag har det spredd seg som et etablert aktivitetsmål i hele verden. Det er et konkret mål som er lett å forholde seg til, og som sier mye om hvor aktiv du er i hverdagen.

Les mer om 10 000 skritt