Dytt inviterer arbeidsplasser og privatpersoner til vårens morsomste aktivitetskampanje! Sammen skal dere «gå» fra London til Paris på 6 uker, og alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier.

Meld på ditt drømmelag og kom i form og ha det gøy sammen!

199 kr

per deltaker
eks mva.
Meld dere på

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille.

Alle aktiviteter teller

For å nå Paris i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Dann lag

Dann lag på 2–8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen skal dere holde et snitt på 10 000 skritt per dag. Det vil trekkes ukentlige premier blant alle lag som når delmål og sluttmål innen fristen.

Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart fra London-Paris. Hvert skritt som registreres tar dere nærmere målet. Dere kan også følge hverandre i topplister, og sammenligne dere med personer, lag og arbeidsplasser fra hele landet!

Ukentlige oppdrag

Som en ekstra boost gir vi dere ukentlige bonusoppdrag som garantert øker aktiviteten! Oppdragene kan utføres av alle og motiverer til både sosiale og bærekraftige aktiviteter. Plukk en pose plast på turen, ta en aktiv pause eller gjennomfør et gåmøte er noen av oppdragene under kampanjen.

Alle utførte bonusoppdrag gir egne Dytt-poeng, som utløser mulighet for bonuspremier!

Premier

Alle lag og personer som holder et snitt på 10 000 skritt eller per dag er med i trekningen av premier. Det vil trekkes ukentlige delmålsvinnere blant både lag og personer som vinner turtøy fra Stormberg og tursekk fra Birk Sport.

På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til Paris i tide! Det vil også trekkes ukentlige bonuspremier blant alle som har utført minst 7 Dytt-oppdrag i uken!

*Per 100 påmeldte legges 1000 kr i gavekort i potten. Disse vil trekkes ved slutten av kampanjen blant personer som har nådd målet i tide. Blir det f.eks. 3 200 deltakere, vil det trekkes 32 000 kr i gavekort. Disse fordeles på flere vinnere hvor hovedvinneren får 9 900 kr.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Vår manuelle skritteller - Skrittelleren er en dytt-klassiker. Den er enkel å bruke og du rapporterer selv inn skrittene dine på din personlige profil i Dytt Pro-appen eller på dytt.no. Skrittelleren kan du bestille for 100 kr eks. mva.
Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.

Se hvordan Dytt-appen fungerer

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.


199 kr

per deltaker eks. skritteller
eks. mva.

Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Kontakt oss

Les om Dyttmetoden