Vårens morsomste

Kan du gå til Roma i vår?

Kampanjeperiode: 28. april – 8. juni

Alle veier leder til Rom! Bli med på vårens morsomste aktivitetskampanje og få en aktiv og frisk vår med dine kolleger! I 6 uker registrerer dere alle aktiviteter og ”går” virtuelt fra Milano til Roma. Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt per dag i hele konkurranseperioden. Alle aktiviteter teller, enten dere går, trener eller utfører våre bonusoppdrag. Alt registreres enkelt på dytt.no eller i Dytt-appen og får dere fremover på kartet. Alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av gavekort!
Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer for å motivere hverandre ekstra. Lagene dannes først etter dere er registrert på siden. Arbeidsplasser med flere enn 8 deltakere kan danne flere lag og få sitt samlede resultat i en egen toppliste.

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Hvert skritt som loggføres får deg fremover på det virtuelle kartet. Undeverveis vil det dukke opp spennende informasjon etter hvert som du passerer delmål, og du kan følge din egen og lagets fremgang i både kart og topplister.

Kampanjeinformasjon
  • Rute: Milano-Roma
  • Konkurranseperiode: 42 dager
  • Kartinformasjon på norsk/engelsk/svensk
  • Bonusoppdrag
  • App med automatisk skrittoverføring
  • Personlig konto for app og web
  • Full support under hele konkurransen

199kr

per deltaker eks. mva Bli med! Last ned presentasjon

Premier!

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt. På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!


*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Bonusoppdrag

Synes du det er mye med 10 000 skritt om dagen? Da kan du utføre våre bonusoppdrag og tjene ekstra skritt! Dette er små daglige gjøremål som alle kan utføre, og både aktive og sosiale valg premieres.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

  • Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
  • Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
  • Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.
Se hvordan Dytt-appen fungerer
Last ned appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

199 kr

per deltaker eks. mva

Bli med! Last ned presentasjon