Kan du bestige Mount Everest?

19. mai - 18. juni

Bli med på en 30 dagers aktivitetskampanje og inspirer hverandre til en aktiv hverdag! Hvem når toppen av Mount Everest først?

Målet i kampanjen er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt per dag, og alle aktiviteter teller! Du registrerer aktiviteten enkelt på Dytt-appen, eller dytt.no. For hvert skritt kommer du nærmere toppen av Mount Everest!


199 kr

per deltaker eks. skritteller
eks. mva.
(249 kr ink mva) Meld dere på!

Kampanjen er også mulig å bestille som en intern aktivitet. kontakt oss på info@dytt.no

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Vi anbefaler å danne lag på 2-8 personer. Lagene dannes etter alle lagmedlemmene er registrert på dytt.no

Alle aktiviteter teller

For å nå målet i tide må man gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple Helse.

Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart mot toppen av Mount Everest. Hvert skritt som registreres tar dere nærmere målet. Hvem kommer først til toppen? Det viktigste er uansett å snike inn litt mer aktivitet i hverdagen.

Bonusoppdrag

30 minutter med fysisk aktivitet om dagen er noe av det beste du kan gjøre for helsen. Både den mentale og fysiske. Mange sitter nå på hjemmekontor og går glipp av den naturlige bevegelsen som følger en arbeidsdag. Både under arbeidsdagen, samt reisen til og fra. Det blir ekstra viktig å huske på å snike inn litt aktivitet i hverdagen.

Gå en tur i lunsjen, trekk frisk luft i løpet av arbeidsdagen, eller tren hjemme i stua.

Bonusoppdragene skal gi en liten Dytt for å få inn rutiner for aktivitet, kosthold, søvn og digital sosial kontakt i hverdagen. Hver utførte bonusoppdrag gir en boost på 500 skritt.

Premier

Alle lag og personer som holder et snitt på 10 000 skritt eller per dag er med i trekningen av premier. Det vil trekkes ukentlige delmålsvinnere blant både lag og personer som vinner turtøy fra Stormberg og tursekk fra Birk Sport.

På slutten trekker vi gavekort* blant alle som når frem til målet i tide! Det vil også trekkes bonuspremier blant alle som har utført minst 50 Dytt-oppdrag!

*Per 100 påmeldte legges 1000 kr i gavekort i potten. Disse vil trekkes ved slutten av kampanjen blant personer som har nådd målet i tide. Blir det f.eks. 3 200 deltakere, vil det trekkes 32 000 kr i gavekort. Disse fordeles på flere vinnere hvor hovedvinneren får 9 900 kr.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Vår manuelle skritteller - Skrittelleren er en dytt-klassiker. Den er enkel å bruke og du rapporterer selv inn skrittene dine på din personlige profil i Dytt Pro-appen eller på dytt.no. Skrittelleren kan du bestille for 100 kr eks. mva.
Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.

Se hvordan Dytt-appen fungerer

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.


199 kr

per deltaker eks. skritteller
eks. mva.
(249 kr ink mva)
Meld dere på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Kontakt oss

Les om Dyttmetoden