Tillbake till vårens aktivitetskampanje

DYTT METODEN

Dytts mål er å få flere til å være i aktivitet. For å få til dette har vi utviklet en metode over mange år som vi vet at engasjerer bredt. Enkelt, gøy og ufarlig er nøkkelord i våre kampanjer.

Gøy

Vi er opptatt av å få kampanjen til å bli noe gøy man gjør sammen. Da er det viktig å fokusere på et motiverende og morsomt mål med ufarlige konkurranseregler. På Dytt setter vi mål som er gøy for alle.

 

Passer for alle

Å gå er den mest populære mosjonsformen i Norge, og er noe de aller fleste kan gjøre. Du trenger ikke dyrt utstyr eller å være i spesielt god fysisk form. Derfor vil alltid det å gå telle i våre kampanjer. Og selvsagt kan alle registrere sin favorittaktivitet. Alle aktiviteter teller!

 

Sosialt

Som et lag må alle bidra for å komme frem til målet i tide. Dette lille konkurranseelementet gjør at man motiveres til å være aktive under hele perioden. Det gir i tillegg en positiv effekt på arbeidsmiljøet og det er ekstra gøy når alle får noe felles å snakke om.

 

Enkelt

Enkelheten er en nøkkel i alt Dytt gjør. Det skal være enkelt å forstå målet og konkurransereglene, samt enkelt å bli med og registrere aktivitet. På Dytt har vi ikke funnet noen måleenheter som er enklere å forstå enn skritt. Dersom målet i kampanjen er at all aktivitet er av det gode, anbefaler vi alltid skritt som måleenhet da det gir en direkte tilbakemelding på det du gjør. Alle aktiviteter kan regnes om til skritt ved hjelp av vår aktivitetstabell. Bruker du Dytts app vil den innebygde skrittelleren automatisk telle skrittene dine og overføre de til din kampanjeside.

 

Populært

Tilrettelegging for fysisk aktivitet på arbeidsplassen blir satt stor pris på blant de ansatte, og tusenvis av bedrifter er med i våre kampanjer. I våre aktivitetskampanjer svarer 9 av 10 at de syntes aktivitetsfremmende tiltak er viktig å gjennomføre på arbeidsplassen.

 

Uten administrasjon

Vi administrerer alt rundt kampanjen fra start til mål med oppdateringer underveis, premieringer og support. Alt dere behøver å gjøre for å bli med er å melde dere på, så ordner vi resten.

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich!. Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk og spansk.

Ja, dere kan starte en egen kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.