Høstens morsomste

Konkurranseperiode: 24. september – 5. november

24. september starter høstens morsomste aktivitetskampanje som alle kan være med på! Sammen skal vi «gå» den historiske ruten Berlin-Praha på 6 uker og alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier. Alle aktiviteter teller og registreres enkelt på dytt.no eller Dytt-appen.

199 kr

per deltaker eks. skritteller eks. mva.
Meld dere på her
"Gå" Berlin – Praha i høst!

Gå dere i form sammen

Regelmessig fysisk aktivitet er noe av det beste du kan gjøre for helsen, og det er lite som skal til. Ta trappen i stedet for heisen eller gå en liten tur på kvelden. Alt er bedre enn å sitte stille. Det lille interne konkurranseelementet gir dere en ekstra dytt til litt mer aktivitet i hverdagen.


Alle aktiviteter teller!

Alle som holder et snitt på 10 000 skritt eller mer per dag i kampanjeperioden når Praha i tide. Skrittene telles direkte i Dytt-appen, og dere kan enkelt registrere annen aktivitet og trening i vår aktivitetstabell som omregnes til skritt. Du kan også koble opp din aktivitetsklokke direkte via dytt.no eller Google Fit og Apple.


Dann lag

Dann lag på 2–8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen skal dere holde et snitt på 10 000 skritt per dag. Det vil trekkes ukentlige premier blant alle lag som når delmål og sluttmål innen fristen.


Følg fremgangen

Følg din egen og lagets fremgang i et virtuelt kart fra Berlin-Praha. Hvert skritt som registreres tar dere nærmere målet. Dere kan også følge hverandre i topplister, og sammenligne dere med personer, lag og arbeidsplasser fra hele landet!

Bonusoppdrag!

I tillegg til aktiviteter kan dere samle poeng ved å utføre Dytts bonusoppdrag. I denne kampanjen vil fokus være på sosiale aktiviteter og små avbrekk i hverdagen som sikrer ny energi og ekstra skritt på telleren.

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

Dytt Pro-appen - Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen. Download on App Store Get it on Google Play
Aktivitetstabellen- Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
Fitbit, Polar og Garmin - Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.

se hvordan appen fungerer

Slik kommer du i gang

1

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

2

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

3

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Meld deg på!

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

199 kr

per deltaker eks. skritteller eks. mva.
Meld dere på her
Trenger du hjelp til å sette i gang?