Påmeldingen er fortsatt åpen - meld dere på!

Kan du "gå" Los Angeles - New York i høst?

Kampanjeperiode; 21. september – 25. oktober

Bli med!
Skaper samhold
Gir energi
Minimal administrasjon

Bli med på høstens morsomste aktivitetskampanje!

21.september starter høstens morsomste aktivitetskampanje hvor lag og arbeidsplasser fra hele landet skal «gå" fra Los Angeles til New York. Alt som kreves er et snitt på 10 000 skritt per dag og alle aktiviteter teller! På det virtuelle kartet kan du følge fremgangen for hvert skritt du tar, og du får morsom informasjon om byene vi passerer.

Litt mer aktivitet i hverdagen kan gi store helsegevinster for den fysiske og mentale helsen. I Dytts kampanjer kan alle delta, uavhengig av aktivitetsnivå. Enten dere vil samle mer skritt i hverdagen, trene mer eller utføre våre populære bonusoppdrag. Alt registreres enkelt i appen hvor dere også konkurrerer mot lag og arbeidsplasser fra hele landet.

Vervekampanje! Få med 5 deltakere og bli med i trekningen av gavekort!

Kampanjeinformasjon

5 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt Pro App

199 kr

per deltaker eks mva.

Nå målet

Målet er å holde et snitt på 10 000 skritt om dagen gjennom hele kampanjeperioden. Hvert skritt du tar overføres automatisk med Dyttappen, og du kan enkelt registrere annen aktivitet i aktivitetstabellen som omregnes til skritt. 60 minutter styrketrening f.eks. gir 7 200 skritt. Du kan også integrere din favorittklokke direkte via Dytt.no eller Apple Health og Google Fit.

Bonusoppdrag

Utfør våre bonusoppdrag og bli belønnet med ekstra skritt! Oppdragene motiverer dere til å bygge samhold og være aktive sammen. Gi en kollega positiv tilbakemelding eller ta en gåtur eller treningsøkt sammen. Hvert oppdrag tar dere ett skritt nærmere målet.

Gå sammen i lag!

Nøkkelen til suksess er å jobbe mot målet sammen. Dann lag og motiver hverandre hele veien over målstreken. I Dytt-appen kan dere enkelt dele dere inn i lag og følge hverandre i topplister. Vi anbefaler lag på 2-8 personer, og er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! Sammen jobber dere for å nå målet i tide.

Følg fremgangen

Følg din og lagets fremgang på det virtuelle kartet igjennom USA. Underveis vil det bli delmålstrekninger i kjente byer! All aktivitet tar dere nærmere målet og dere kan sammenligne resultater i topplister på individ, lag og arbeidsplassnivå.

Slik registreres aktivitet

Målet er å holde et aktivitetsnivå på 10 000 skritt per dag, og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere all aktivitet direkte i appen og på nettet.

Dytt/Tappa-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsklokker

Last ned Dytt Pro-appen

Download on App Store
Get it on Google Play

Premier

Alle som når målet i tide er med i trekningen av premier. Det vil ukentlig trekkes både lagpremier og individuelle premier blant de som har holdt et snitt på 10 000 skritt. På slutten trekkes hovedpremien: et gavekort på 9 900* kr blant alle som har kommet til mål i tide!

*per 100 deltakere legger Dytt inn 1000 kr i gavekort som trekkes ved konkurranseslutt. Ved f.eks. 5 400 deltakere vil det trekkes 54 000 kroner i gavekort som fordeles blant vinnere, hvor høyeste valør er 9 900 kr.

Den enkleste påmeldingen!

Ønsker dere å delta, men vet ikke hvor mange dere blir? Fyll ut skjemaet under så sender vi dere informasjon med en egen påmeldingsløsning. Dere betaler kun for de som faktisk registrerer seg

Skjemaet kunne ikke lastes inn korrekt! Ta kontakt med info@dytt.no i stedet.

Så enkelt blir dere med

1 Gjør en påmelding for din arbeidsplass og motta startkode på e-post.
2 Last ned Dytts app, opprett en profil og skriv inn startkoden.
3 Start å gå, sykle eller registrere den aktiviteten som passer deg best!

Vervekampanje! Få med 5 deltakere og bli med i trekningen av gavekort!

Vi trekker 3 heldige vinnere av ett universalgavekort på 1500 kr blant alle som får med seg 5 kolleger eller venner på kampanjen. Registrer som bonusoppdrag i Dytt-appen innen 28. september for å bli med i trekningen!

Kampanjeinformasjon

5 uker
Kartinformasjon
Bonusoppdrag
Full support
Dytt/Tappa Pro App

199 kr

per deltaker eks. mva.
FAQ
Finn svar på våre vanligst stilte spørsmål her...