Høstens morsomste skritt- og aktivitetskonkurranse

Høstens morsomste skritt- og aktivitets-konkurranse

En digital konkurranse som motiverer deg til en aktiv hverdag!

Meld deg på
Trenger du hjelp til å sette i gang eller har noen spørsmål? Vi hjelper deg!
Kontakt oss
¡Vamos Amigos! 19. september starter høstens morsomste skritt- og aktivitetskonkurranse. I 6 uker registrerer dere aktivitet og «går» virtuelt mot Barcelona. Sammen setter vi fokus på en aktiv hverdag som er morsom, enkel og motiverende. Dere går og vi motiverer dere på veien!
HØSTENS AKTIVITETSKONKURRANSE
Konkurranseperiode: 19. september – 31. oktober
Påmeldingen er fortsatt åpen!

Kun 199 kr per deltaker
eks.mva Meld deg på

Sammen skal vi gå fra Valencia til Barcelona på 6 uker

Konkurransen passer for alle, uansett aktivitetsnivå, og konkurransereglene er veldig enkle. Gå eller utfør aktiviteter med et snitt som tilsvarer 10 000 skritt om dagen. Klarer du det har du gått fra Valencia til Barcelona, og alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier!

Slik fungerer det

Alt du må gjøre er å gå eller utføre aktivitet som tilsvarer 10 000 skritt om dagen. Dine skritt overføres automatisk med Dytt Pro-appen og du kan enkelt registrere annen aktivitet i aktivitetstabellen. Gå sammen i lag på 2-8 personer. Er dere flere enn 8 personer? Dann flere lag! For å få laget i mål, skal alle holde et snitt på 10 000 skritt i konkurranseperioden.

Følg din fremgang

Du kan følge din og lagets fremgang på veien mot Barcelona i vårt virtuelle kart og passere delmål underveis. For hver gang du registrerer aktivitet vil du bevege deg nærmere mål. Dere vil kunne følge hverandre i topplister på ulike nivåer og konkurrere mot personer, lag og arbeidsplasser fra hele Norge. Klarer dere skrittsnittet vil dere ha gått 348 km mellom Valencia og Barcelona.

Slik registrerer du aktivitet

Målet er å klare et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen og alle aktiviteter teller! Derfor kan du enkelt registrere alle aktiviteter direkte i appen eller via nettsiden vår.

  • Dytt Pro-appen: Skritt og hverdagsaktivitet fanges automatisk opp ved bruk av appen. Du kan enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play. All aktivitet som du har koblet opp til Apple Helse og Google Fit overføres automatisk til Dytt Pro-appen.
  • Aktivitetstabellen: Utfører du andre aktiviteter kan du enkelt registrere det i aktivitetstabellen via appen eller dytt.no. For eksempel gir 30 minutter med sykling 5100 skritt.
  • Vår manuelle skritteller: Skrittelleren er en dytt-klassiker. Den er enkel å bruke og du rapporterer selv inn skrittene dine på din personlige profil i Dytt Pro-appen eller på dytt.no. Skrittelleren kan du bestille for 100 kr eks. mva.
  • Fitbit, Polar og Garmin: Integrer din aktivitetsklokke inne på din personlige dytt-profil og få skrittene dine overført automatisk.
 
Video: Se hvordan Dytt-appen fungerer
Last ned Dytt-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Slik kommer du i gang

Gjør en felles påmelding for din arbeidsplass og motta starkode via epost.

Last ned Dytt Pro-appen, opprett profil og skriv inn starkoden eller skriv inn starkoden på dytt.no og opprett en profil.

Start å gå, sykle eller registrer den aktiviteten som passer deg best!

Premier

Hver uke trekker vi premier blant alle som klarer å holde et skrittsnitt på 10 000 eller mer under aktivitetsperioden. Vi administrerer alt rundt konkurransen med motiverende oppdateringer, premier og support. Alt dere trenger å gjøre er å melde dere på så ordner vi resten.

 

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich, kyllä! Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk, spansk og finsk.

Ja, dere kan starte en egen kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.

Absolutt, del dere opp i lag inne på din dytt profil. Vi anbefaler lag på 2-8 personer. Er dere flere som ønsker å delta sammen? Dann flere lag! Jo flere lag jo morsommere blir det!

Meld deg på!

Samle dine kolleger og gjør en felles påmelding.

Pris 199 kr

per deltaker eks. mva. uten skritteller. Meld deg på

Trenger du hjelp til å sette i gang?

Har du noen spørsmål? Klikk på «kontakt oss» knappen så hjelper vi deg.
Kontakt oss Dyttmetoden