Pris 249:-

per deltaker. eks.mva Meld dere på
Bli med å bestig Afrikas høyeste fjell. Delta sammen med arbeidsplassen, kollegene eller vennegjengen og virtuelt «gå» til toppen av Kilimanjaro. Vi gir dere akkurat den motivasjonen som trengs for å øke aktivitetsnivået. Det er enkelt og gøy å komme i form.
Målet med kampanjen

Målet med kampanjen

Målet med kampanjen er å sette fokus på hverdagsaktivitet på en morsom og motiverende måte. Selv små endringer i vaner kan gi store helsegevinster. Alt fra å ta trappen istedenfor heisen, til en treningsøkt på kvelden. Dytt belønner alle former for aktivitet. Hverdagsaktiviteten fanges automatisk opp av appen vår og registreres på kampanjesiden.

Alle aktiviteter teller!

Kampanjen motiverer også til økt aktivitetsnivå utover rene hverdagsaktiviteter, og øker du pulsen litt ekstra er effekten enda større. Gjør det enkelt og utfør din favorittaktivitet. Jo høyere intensitet du har, jo mer belønner systemet deg. Du kan enkelt registrere alle aktiviteter i appen. Hver gang dere registrerer aktivitet klatrer dere mot toppen av Kilimanjaro. Underveis kan du enkelt sammenligne deg med andre kolleger både i topplister og i kartet.

Hvem passer dette for?

Kampanjen passer for alle som trenger et “dytt” for å komme i gang. Dere får et felles mål å jobbe mot og krever at dere sammen gjør en innsats for å nå toppen. Det passer spesielt bra for arbeidsplasser hvor man ønsker å inkludere alle i sine aktiviteter, uansett fysisk form eller utgangspunkt. Dere får en ferdig løsning som passer for alle.

Vanlige spørsmål:

Du kan laste ned Dytt Pro-appen i Appstore eller Googleplay. Den fungerer på iPhone (5s og nyere) og på de fleste Android-telefoner.

Ja, du kan benytte den måleren du selv ønsker, så lenge den viser skritt. Dytt har integrert tjenesten med Fitbit, Polar og Garmin. Har du en annen måler må man registrere aktiviteten manuelt i appen.

Alt måles i skritt under kampanjen, og summen av alt du gjør i løpet av dagen skal overstige 10 000 skritt per dag. Klarer du dette har du vært dobbelt så aktiv som en gjennomsnittlig nordmann.

Sí, självklart, natürlich!. Dytt er tilgjengelig på alle skandinaviske språk, tysk, engelsk og spansk.

Ja, dere kan starte en egen Kilimanjaro kampanje og tilpasse datoen som dere ønsker. Det finnes også muligheter for å skreddersy sin egen løsning. Les mer om dette her..

Ja, du kan delta både alene, sammen med kolleger, familiemedlemmer og venner. Valget er ditt. Det blir det ekstra motiverende når flere blir med.

En økning i aktivitetsnivået er en vidunderkur for nesten alt. Du forbrenner flere kalorier, du blir smartere, det er sunt for hjertet og gir en rekke andre helsefordeler. Helsedirektoratet anbefaler minimum 150 minutter med fysisk aktivitet per uke med moderat tempo. Moderat tempo vil si en gåtur hvor du holder et ok tempo, på ca 4-5 km per time.

Meld dere på!

Pris 249:-

per deltaker. eks. skritteller eks.mva. Meld dere på